Profile Heuver

Bandenspecialist voor particulieren én zakelijke klanten

Binnen de franchise van Profile Tyrecenter zijn er 12 vestigingen die onder Heuver Group vallen. Zo zijn we ook de meest klantvriendelijke specialist als het gaat om autobanden, velgen, APK en auto-onderhoud voor de particuliere- en de zakelijke klant. Niet alleen voor personenwagens, maar ook voor trucks en landbouwvoertuigen. 

 

Onderdeel van de Heuver Group

Als je werkt bij een Profile Heuver vestiging combineer je de voordelen van een kleinschalige organisatie met die van de overkoepelende Heuver Group. Zo werk je in een klein team, maar wél met de nieuwste apparatuur. En wil jij je doorontwikkelen? Dat kan bij de vestiging waar je werkt maar ook bij de groothandel of andere takken binnen Heuver Group.

Jij bent de belangrijkste schakel

Dat we klantvriendelijkheid heel serieus nemen, kun je merken aan het volledige aanbod bij Profile Heuver. Zo bieden we niet alleen de reguliere beurten en APK-keuringen. Maar ook een voordelige 24/7 pechhulp in heel Europa én in de eigen woonplaats. Als medewerker bij Profile Heuver heb jij een heel belangrijke rol in de benadering van onze klanten. Jij bepaalt voor een groot deel of een klant blijft terugkomen en andere klanten naar ons doorverwijst. Als je bij Profile Heuver werkt, zul je daarom merken dat - van alle dingen die we goed willen doen - jij de allerbelangrijkste schakel bent. 

In de werkplaats van Profile Heuver aan het werk?

Of je nou autotechnicus bent, APK monteur, diagnosespecialist of bandenmonteur, bij ons denken we niet in hokjes. Waar het om gaat, is dat de klant tevreden is en daar werken we samen aan. Dat teamgevoel is heel kenmerkend voor ons bedrijf. Wat daarnaast kernmerkend is voor Profile Heuver is dat je niet alleen werkt met auto’s, maar ook met grote trucks en landbouwvoertuigen. 

Kantoorbanen bij Profile Heuver

Typische Profile Heuver kantoorbanen zijn bijvoorbeeld bedrijfsleider, administatie, accountmanager of management. Maar ook dan zul je merken dat je één team vormt samen met je collega’s van de werkplaats. Als bedrijfsleider stuur je het personeel aan, zodat de kwaliteit en service van de vestiging nog beter wordt. En omdat je zelf ook achter de balie zit, weet je precies wat de beleving van de klant is. Als het nodig is verbeter je de bedrijfsprocessen of spring je bij in de werkplaats om de juiste diagnoses vast te stellen aan auto’s. En als accountmanager zorg je ervoor dat de klanten altijd het beste advies en de beste service krijgen, ook als het truck- of landbouwbanden betreft.