BEVRI

BEVRI in Zeewolde

BEVRI Banden Zeewolde is leverancier van banden voor landbouwvoertuigen, vrachtauto’s, grondverzet, industrie en personenauto’s. Ze levert aan bedrijven en particulieren. Zowel nieuwe als gebruikte banden.  

Tevens is BEVRI Banden specialist op het gebied van het repareren en vulkaniseren van lekke of beschadigde banden. Daarnaast heeft BEVRI banden een pechservice die 24/7 bereikbaar is. Bij BEVRI geldt ‘What you see is what you get’ . BEVRI luistert, bedenkt een oplossing en is eerlijk. Er wordt bij BEVRI niet verkocht om te verkopen, maar om de klant verder te kunnen helpen. 

BEVRI Banden

BEVRI bestaat uit een velgen productiebedrijf en een banden servicebedrijf. BEVRI levert kwaliteitsbanden en velgen aan regionale agrarische en industriële afnemers door middel van klantgericht en flexibel te werken met het juiste team, kennis en de goede energie ten doel een beter rendement te creëren.

 

It's all about wheels

BEVRI Wheels heeft een moderne productielijn voor het vervaardigen van o.a. industrie velgen, transport velgen en landbouw velgen. Alle velgen kunnen op maat gefabriceerd worden en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Tevens is het team gespecialiseerd in het repareren van beschadigde velgen.