Verhalen

 

We zeggen het vaker: onze collega’s maken ons écht bijzonder.

Van jong tot oud en verspreid over de gehele organisatie.

Stuk voor stuk resultaatgerichte doorpakkers en inspirerende samenwerkers.

Zo’n band vind je nergens. Wat die band precies inhoudt? Onze collega’s vertellen het je hieronder!

Kimberley

"Het verhaal van Heuver Group sprak me erg aan: Mans heeft dit bedrijf met zijn twee zoons opgestart en hij wilde dat het familiegevoel behouden werd. Toen ik hier binnenkwam en een rondleiding kreeg, voelde ik dat gelijk. Je bent hier geen nummertje. Na een week kenden zelfs de kantinemedewerkers mijn naam al.

Bert

"De manier waarop Heuver Group met haar medewerkers omgaat vind ik klasse. Er zijn collega’s in lagere functieschalen, die het in deze tijd zwaar hebben. De organisatie heeft de CAO-verhoging veel eerder doorgevoerd dan eigenlijk moest en ervoor gezorgd dat deze collega’s de hoogste verhogingen hebben ontvangen. Op deze manier draagt de organisatie bij aan de lasten van haar medewerkers. Ik word daar echt enthousiast van.

Jelle

"Ik heb via Heuver Group de kans gekregen om bij Bevri Wheels aan de slag te gaan als leerling metaalbewerker. Ik werk graag met mijn handen, dat vind ik ook het leukste aan mijn werk. Ik blijf hier lekker bezig en heb veel afwisseling in mijn werk. In een jaar heb ik me al helemaal opgewerkt.

Melvin

"Het is een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur. We werken samen heel hard aan het realiseren van de ambities van het bedrijf. Dat doet wat met de sfeer op de afdeling. Mensen willen groeien en stappen maken. We denken mee over verbeteringen en de organisatie staat open voor deze input. Ook zijn er altijd mogelijkheden om je buiten je reguliere werkzaamheden om te ontwikkelen.

Alex

"Ik ben in aanraking gekomen met Heuver via mijn beste maatje Rik. Op mijn 18e verhuisde ik naar Hardenberg, waar alles nieuw voor mij was. Gelukkig ontmoette ik Rik. We trokken meteen veel met elkaar op en inmiddels zijn we al 28 jaar vrienden. Rik werkt sinds 2004 bij Heuver Group en praatte daar altijd zo positief over. Ik dacht ‘als ik ooit de kans krijg om daar te werken, dan pak ik hem’.

Mark

"De hechte band die wij hebben is uniek. Alle 14 teamleden trekken met elkaar op. Ook de enige vrouw Kim past er helemaal tussen. Mijn collega’s zijn mijn vrienden. Zelfs Sven, die altijd zegt dat hij ‘helaas’ in mijn team zit. Dat is wel typerend voor het team: we maken doorgaans veel grappen. We vinden het zelfs zo leuk om met elkaar te werken, dat we ook privé samen optrekken.

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.