Heuver Connect

Let's connect

BEVRI, Heuver en Profile Heuver zijn de 3 bedrijven die vallen onder de Heuver Group, dat in 1966 werd opgericht als bandenhandel. Nu ruim vijftig jaar later, is Heuver Group een snelgroeiende organisatie met ruim 370 medewerkers en magazijnen in Nederland én in het buitenland. Toch voelt onze organisatie nog steeds aan als een familiebedrijf. Dat komt doordat mensen hier het verschil maken. Teamspirit en waardering voor elkaar zijn in alle vestigingen en afdelingen voelbaar. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat we plezier hebben met elkaar! 

Saamhorigheid vinden we erg belangrijk  

Waarom? We groeien elke dag met elkaar, zowel als bedrijf als mens. Daarom vinden wij saamhorigheid binnen Heuver Group erg belangrijk.
Wij geloven erin dat wanneer collega's samen werken er gestreefd kan worden naar een goede werk omgeving. Of je nu werkzaam bent in de productiehal, in het magazijn, in de werkplaats, op kantoor, achter de balie, vanuit huis of veel onderweg bent.  

Meer dan collega’s

Bij Heuver Group zijn we meer dan collega’s van elkaar. Naast het omkijken naar elkaar zorgen we ook voor voldoende sportieve uitdagingen. Tevens doen we aan mee roei- of hardloopwedstrijden én zijn we met regelmaat in de sportschool te vinden. En worden er zelfs door eigen collega’s bootcamps georganiseerd. Natuurlijk houden we er ook van om ‘de derde helft’ met elkaar door te brengen. Een vrijmibo of een spontane borrel wordt dan ook regelmatig gepland. 

Project Karin

Heuver haalt € 43.500,- op tijdens #SamenvoorKarin

Op 19 juni 2021 vond het sportieve evenement #SamenvoorKarin plaats op het terrein van Heuver. De collega’s van Heuver kwamen tijdens dit sponsorevenement massaal in actie voor de vrouw van onze collega Alex van der Haar. Het doel was om meer dan 1.000 km af te leggen samen en dit is met 1.655 kilometer ruimschoots gehaald.

Topsporter wil haar vrijheid terug Karin van der Haar is oud-Paralympiër die weet wat vechten is. Zij werd op haar 42e getroffen door een hersenbloeding en daardoor is haar rechterarm nu verlamd. Doordat zij door een ongeval op 16-jarige leeftijd haar linkerarm is verloren, is een aangepaste auto haar enige mogelijkheid om haar vrijheid terug te krijg. Voor zo’n aangepaste auto is heel veel geld nodig, namelijk € 60.000,-. Via een crowdfunding is daarvoor al € 12.000 opgehaald, maar er zijn nog meer acties opgestart voor Karin, waaronder die van Heuver. De collega’s – in nauwe samenwerking met de Jan! Foundation - haalden met een eerdere actie ook al € 4.500,- op.

Stay connected – altijd op de hoogte

Heuver Connect is het kloppende hart van onze online communicatie Heuver Group breed. 
We gebruiken het onder andere om elkaar te vinden, om met elkaar samen te werken én om organisatienieuws te delen. We willen onze mensen betrokken houden bij de stappen die we zetten, en successen met elkaar delen. Maar ook jubilarissen in het zonnetje zetten en nieuwe collega’s introduceren.  Met Heuver Connect weet je wat er in de organisatie speelt, it’s all round people.