Heuver Group. Zo'n band vind je nergens

De beste resultaten bereik je wanneer je samenwerkt. Zeg jij daar direct ja op? Dan zit je helemaal op je plek bij Heuver Group. Hier krijg je alle vrijheid om je te ontwikkelen, zodat jij en je collega’s de best mogelijke resultaten kunnen behalen. Met vertrouwen in je expertise…


Daar hadden we je bijna. Allemaal natuurlijk heel belangrijk, maar wat ons écht bijzonder maakt? Onze mensen. Zo’n band vind je nergens. Een doorpakker zoals jij weet dat als geen ander. Goede arbeidsvoorwaarden en tal van doorgroeimogelijkheden behoren bij goed werkgeverschap en daar denken wij precies hetzelfde over. Dat resultaat- en mensgericht uitstekend samen kunnen, leerden we van onze oprichter: Mans Heuver. En hoe hij het bedrijf heeft opgericht, staat het nu nog steeds. Gewoon met vriendelijke collega’s, die elkaar kennen en plezier hebben in wat ze doen. Trots op onze prestaties zonder het van de daken te schreeuwen. We hangen samen de slingers op en staan voor elkaar klaar. Of je nu op kantoor zit, bij Bevri Wheels in de fabriek staat of bij Profile Heuver als monteur werkt.

We doen het samen.

Waar we samen voor gaan

Als je bij Heuver Group werkt, ben je gedreven om de klant elke dag het allerbeste te bieden. Dat lukt natuurlijk alleen wanneer je zelf gelukkig bent in je baan. En wanneer je goed kunt samenwerken met collega’s. Om dit te bereiken, werken we volgens drie werkwaarden: slipstream, acceleratie en grip.

Slipstream
Om onze ambitieuze doelstellingen te behalen, heb je de krachten en talenten van al je collega’s nodig. Daarom zijn je collega’s binnen Heuver Group heel betrokken. Ze staan voor je klaar, denken met je mee en versterken je waar nodig. Samen overtreffen jullie je eigen verwachtingen.

Acceleratie
Bij Heuver Group zijn we niet te stoppen. We houden van doorpakken en als je wilt, krijg jij de ruimte om dat ook te doen. Je bent vrij om jezelf te ontwikkelen, je ideeën in de praktijk te brengen en je ambities waar te maken. Zo kunnen we samen nog innovatiever zijn en blijven groeien.

Grip
We vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk komt en energie krijgt van wat je doet. Daarom heb je bij Heuver Group zelf grip op de manier waarop jij je functie uitvoert en op het verloop van jouw loopbaan. We helpen je graag om een toekomst te creëren die bij jou past!

Over Heuver Group

In 1966 kocht Mans Heuver voor de grap een paar oude banden van zijn werkgever. Wat bleek? Hij kon de banden zelf verkopen voor het drievoudige. Mans zag een mooie kans: de auto werd in die tijd immers steeds populairder. En dus startte hij een klein familiebedrijf. Mans dacht in kansen, was een echte aanpakker, keek naar de markt en durfde innovatief te zijn. Daarmee begon het succes. En zo pakken we het bij Heuver Group met bijna 400 betrokken collega’s nog steeds aan. Nu onder leiding van zijn zoon Bertus Heuver. Samen zetten we nog altijd de schouders eronder en gaan we er vol voor! Altijd nog met ruimte voor een grap, zoals Mans ons heeft geleerd.

De Heuver Academy

Het is gaaf dat we als Heuver Group blijven groeien, maar jouw groei is eigenlijk nog belangrijker. Met jouw ambities en talenten ben je ooit uitgeleerd. En we begrijpen dat je zelf invloed wilt hebben op je toekomst. Dat je iets wilt doen wat je leuk vindt en dat je je persoonlijke doelen wilt najagen. Heuver Group ondersteunt je hier met plezier in. Of je je nu verder wilt specialiseren binnen je functie, een zijstap wilt maken of een stapje hoger wilt zetten. Wij helpen je om door te pakken!


Via de Heuver Academy kun je nieuwe ervaring opdoen, je horizon verbreden en persoonlijk verder groeien. Hiervoor zijn meer dan 170 on- en offline (vakgerichte) opleidingen beschikbaar. Voor ieder wat wils. Dus voor jou vast ook. Deze bieden we aan in samenwerking met de Een Leven Lang Leren Academie (ELLLA) en GoodHabitz. Voor de vakgerichte en vaktechnische opleidingen, waarin we de theorie en praktijk samenbrengen, werken we samen met de SVOB. Dat is hét opleidingscentrum voor de banden- en wielenbranche. Bijvoorbeeld met het oprichten van onze nieuwste trots: VakMans. Daar leer je als monteur alle kneepjes van het vak, direct in de praktijk.

Nieuwsgierig geworden naar Heuver Group?

Onze collega’s bieden je een kijkje in verschillende functies binnen de organisatie en vertellen je wat onze onderlinge band zo speciaal maakt. Je leest hun verhalen hier: