Heuver Support

It's all round you

De Heuver Support afdelingen supporten alle bedrijfsonderdelen van Profile Heuver, Heuver en BEVRI. Heuver Group kunnen haar acitviteiten niet uitvoeren zonder de ondersteuning van de afdelingen, Data&BI, Marketing, Finance, IT en HR.

 

 

Heuver Group maakt zich sterkĀ 

Als medewerker bij Heuver, Profile Heuver of BEVRI krijg je een arbeidscontract van Heuver Group. Ook zul je merken dat duurzaamheid een groot thema is op jouw werkplek. Het beleid én het daarvoor benodigde budget, daar maakt Heuver Group zich ook sterk voor. 

Betrokken en no-nonsense

Wat ons bedrijf uniek maakt, dat is de sfeer: betrokken en tegelijk no-nonsense. Om te begrijpen waar dat vandaan komt, nemen we je graag mee naar onze oorsprong: Mans Heuver, de man die in 1966 in Den Ham een bandenhandel begon. Een man die zó bepalend is geweest voor ons bedrijf dat hij een plek in het logo van Heuver heeft.  

Klantvriendelijk familiebedrijf

Wie kan er beter over Heuver Group vertellen dan Bertus Heuver zelf. Bertus: “Het was mijn vader, Mans Heuver, die in 1966 in Den Ham in Nederland een bandenhandel begon met de missie: een klantvriendelijk familiebedrijf met de beste banden, het beste advies en de beste service. Mijn broer Jan en ik hebben het bedrijf van onze vader overgenomen en het blijkt dat zijn gedrevenheid ook ons in het bloed zit: we zijn inmiddels een van de grootste bandenspecialisten in Europa.” 

Ben jij Mans genoeg?

Wil jij werken bij een groots familiebedrijf met een sterke focus op groei, dat zowel regionaal als internationaal sterk staat? Meer dan 370 medewerkers gingen je voor. Stuk voor stuk mensen die in het begin misschien dachten ‘banden..., ach’ en die nu denken ‘banden…, ja!’ Dat doet Heuver dus met je. Heb je ons profiel? Oftewel ben jij Mans genoeg? Dan weet je: goede banden zijn duurzame banden en dan hopen we dat je hieronder een leuke vacature vindt.