Heuver Academy

Heuver Academy investeert in jou!

Welke plannen je ook hebt met je carrière, bij Heuver Group kun je alle kanten op. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om zelf sturing te geven aan je loopbaan. Want jij hebt ambitie en jaagt je persoonlijke doelen na. Bij Heuver Group doen we er alles aan om je daarin te ondersteunen. Na een paar jaar ander werk doen. Op hetzelfde niveau, in persoonlijke ontwikkeling, technisch meer de diepte in of doorgroeien naar boven. Met aandacht voor wie je bent en wat je doet en kan, begeleiden we je zo goed mogelijk. Zolang jij met plezier naar je werk gaat en je energie krijgt van wat je doet, weten wij dat je bij Heuver op je plek zit.

Om jou als werknemer te helpen met het behalen van je doelen hebben wij Heuver Academy. Deze Academy geeft je het gereedschap om ervaring op te bouwen of je horizon te verbreden, en verder door te groeien. Kortom: je hebt invloed op je eigen toekomst binnen Heuver Group.

 

Vaktechnische opleidingen

Goede monteurs zijn goud waard voor Heuver. Zij staan aan de basis van de service van voertuigen voor onze klanten, voor auto’s, transport, landbouw en industrie.

Een bijzonder veelzijdig en mooi vak, daarom vinden wij dat we als Heuver moeten investeren in de kennis en ontwikkeling van onze medewerkers.

De techniek is voortdurend in beweging en actuele vakkennis is van essentieel belang. In de Heuver Academy komen praktijk en theorie samen in het opleiden voor monteurs.

Er zijn verschillende maatwerktrajecten waar wij jou opleiden als vakman. Dit doen wij met onder andere de SVOB  hét opleidingscentrum voor de banden- en wielenbranche.

Heuver Academy

De Heuver Academy biedt een breed scala aan on- en offline opleidingen maar ook vakgerichte opleidingen. Wij bieden meer dan 170 opleidingen, dus voor ieder wat wils.

We werken hiervoor samen met: Een Leven Lang Leren Academie (ELLLA) en GoodHabitz online cursussen en workshops die op een speelse en leuke wijze online te volgen zijn.

Heb jij een cursus of opleiding afgerond?

Daar zijn we als Heuver Group blij mee! Want wij zijn ervan overtuigd dat je als team, maar ook als individu moet blijven investeren in jezelf. Wij belonen je graag met onze eigen Heuver Academy sweater, leuk toch?