Verhalen

Melvin

Wat is volgens jou kenmerkend aan Heuver Group?

Het is een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur. We werken samen heel hard aan het realiseren van de ambities van het bedrijf. Dat doet wat met de sfeer op de afdeling. Mensen willen groeien en stappen maken. We denken mee over verbeteringen en de organisatie staat open voor deze input. Ook zijn er altijd mogelijkheden om je buiten je reguliere werkzaamheden om te ontwikkelen. Als je zelf op een gegeven moment op zoek bent naar meer uitdaging en je denkt dat je meer waarde kunt toevoegen in een andere rol, dan wordt er naar je geluisterd en kijkt de organisatie wat er mogelijk is. Zit je even niet lekker in je vel, dan denkt Heuver Group mee over een oplossing. Ik denk dat je dat niet overal ziet.

Ben je zelf al doorgegroeid?

Ik begon hier als medewerker buitendienst en ben na 3,5 jaar doorgegroeid naar een rol als countrymanager Belenux. Met het Future programma van de Heuver Academy, dat gericht is op persoonlijk leiderschap, heb ik me nog verder kunnen ontwikkelen in deze rol. Je meldt je niet zelf aan voor zo’n traject, maar wordt gevraagd door de organisatie. Als ze potentie in je zien, willen ze graag in je investeren en je wat extra’s meegeven. Het is dus best een eer als je deze mogelijkheid krijgt. Als ik kijk naar mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, heb ik veel aan dit traject gehad. Maar een mens is nooit uitgeleerd. In deze rol kan ik me de komende jaren nog wel ontwikkelen als het gaat om het aansturen van collega’s.

Wat doet de organisatie nog meer om de band tussen collega’s te versterken?

Heuver Group organiseert veel evenementen om collega’s samen te brengen. Gewoon om iets leuks te doen, iets te vieren of juist samen te komen als het minder goed gaat. Van een barbecue tot een feest. Hierdoor spreek je collega’s in een andere setting en dat versterkt de onderlinge band. Dat is ook belangrijk, want we hebben een internationale organisatie. Binnen Heuver Group spreken we wel 14 verschillende talen! Op deze manier worden al deze nationaliteiten op een leuke en laagdrempelige manier bij elkaar gebracht. Daarnaast ga ik regelmatig mee op zakenreis. Dan ontmoet je mensen die je in Nederland normaal niet zo snel tegenkomt. Daar bouw je dan ook een band mee op. Als je terug bent in Nederland is het makkelijker om die persoon weer op te bellen en een afspraak te maken of een etentje te plannen.

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.