Verhalen

Mark

Hoe is de onderlinge band tussen collega’s bij Heuver Group?

De hechte band die wij hebben is uniek. Alle 14 teamleden trekken met elkaar op. Ook de enige vrouw Kim past er helemaal tussen. Mijn collega’s zijn mijn vrienden. Zelfs Sven, die altijd zegt dat hij ‘helaas’ in mijn team zit. Dat is wel typerend voor het team: we maken doorgaans veel grappen. We vinden het zelfs zo leuk om met elkaar te werken, dat we ook privé samen optrekken. Op vrijdagavond drinken we vaak nog even een borreltje. Collega’s sporten met elkaar en bezoeken festivals. Dat vinden we belangrijke momenten, omdat we dan gewoon lekker kunnen praten over andere dingen en niet alleen maar bezig zijn met werk. Daarom zitten we ook elke pauze samen in de kantine.

Hoe kan het dat die band zo sterk is?

Het is een natuurlijk proces. Ik hoef niet aan te sturen op de fijne sfeer. Collega’s nemen zelf het initiatief om een band op te bouwen. Iedereen heeft veel voor elkaar over en heeft dezelfde instelling: we doen het samen. We hebben de mentaliteit om veel werk te verzetten met z’n allen en daarbij is het geven en nemen. Natuurlijk mokken we wel eens op elkaar. Iedereen voelt zich vrij om een eigen mening te geven en dat knettert soms. Maar er is nooit ruzie en als er een keer iets is, is het supersnel uitgepraat. Dan gaan we allemaal gelijk weer vrolijk verder.

Welke rol speelt Heuver Group hierin?

We krijgen veel vrijheid. Als collega’s het leuk vinden om een dag een andere taak uit te voeren op het werk, dan laat ik ze dat doen. Dat werkt voor iedereen prettig. Daarnaast worden we vrijgelaten om leuke activiteiten buiten werktijd mogelijk te maken. Laatst zijn we bijvoorbeeld met het team een weekendje weggeweest naar Schiermonnikoog. Dat was één groot feest. We hebben uiteindelijk zelf de deuren van de kroeg maar dichtgedaan. Dat laat goed zien hoe gezellig we het met elkaar hebben.

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.