Verhalen

Kimberley

Waarom heb je ervoor gekozen om aan de slag te gaan bij Heuver Group?

Het verhaal van Heuver Group sprak me erg aan: Mans heeft dit bedrijf met zijn twee zoons opgestart en hij wilde dat het familiegevoel behouden werd. Toen ik hier binnenkwam en een rondleiding kreeg, voelde ik dat gelijk. Je bent hier geen nummertje. Na een week kenden zelfs de kantinemedewerkers mijn naam al. Inmiddels ben ik zowel in het magazijn als op kantoor ‘one of the guys’. We maken steeds grappen en hebben samen veel plezier. Dat vind ik heel belangrijk, want daardoor heb ik elke dag zin om naar mijn werk te gaan. Ik vertel anderen ook vaak hoe leuk ik het heb op mijn werk. Mijn vriendinnen hebben dat inmiddels al vaker gehoord. Maar ze vinden het fijn dat ik hier op mijn plek zit.

Wat vind je het mooiste aan je werk bij Heuver Group?

De vrijheid die ik krijg. Ik mag zelf bepalen hoe ik mijn werk doe, want Heuver Group vertrouwt erop dat ik weet wat de juiste manier is. Ook staat de organisatie open voor mijn wensen en collega’s onthouden echt wat ik zeg. Tijdens mijn sollicitatie heb ik aangegeven dat ik langzaamaan wil doorgroeien en uiteindelijk het liefst een diploma op niveau 4 of hbo-niveau wil halen. HR gaf meteen aan dat ze zouden kijken of er mogelijkheden zouden zijn om mijn ambities na te jagen. Binnen Heuver Group zijn er veel afdelingen op verschillende niveaus, dus kansen genoeg voor de rest van mijn carrière!

Heb je ook al mooie kansen gehad?

Ja, hele toffe kansen! De logistieke branche is nieuw voor mij en daardoor kende ik de processen en werkwijzen nog niet. Daarom startte ik eerst in het magazijn op de heftruck. Zo kon ik tijdens mijn logistieke opleiding werkend leren. Ondertussen was ik alweer vergeten dat ik tijdens de sollicitatie over mijn ambities heb verteld. Daar kwam Heuver Group zelf op terug. Ze boden mij een functie aan als expeditiemedewerker. Iets wat ik heel graag wilde, maar ik vond het wel wat vroeg. Ik was namelijk nog niet afgestudeerd. Maar Heuver Group vond dat helemaal geen probleem. Op vrijdag mocht ik gewoon naar school blijven gaan en de andere vier dagen kon ik leren op kantoor en in het magazijn. Om deze reden heb ik toch die kans gepakt en daar ben ik heel blij mee. Momenteel stuur ik de collega’s aan waarmee ik voorheen in het magazijn werkte. Dat vind ik gaaf, want ik kan ze niet missen.

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.