Verhalen

Jelle

Heuver Group biedt mogelijkheden. Welke kans heb jij hier gekregen?

Ik heb via Heuver Group de kans gekregen om bij Bevri Wheels aan de slag te gaan als leerling metaalbewerker. Ik werk graag met mijn handen, dat vind ik ook het leukste aan mijn werk. Ik blijf hier lekker bezig en heb veel afwisseling in mijn werk. In een jaar heb ik me al helemaal opgewerkt. Ik startte bij de boormachine voor het boren van boutgaten in velgen. Nu snijd ik metaalplaten op maat, wat echt precisiewerk is, en begeleid ik daarin nieuwe collega’s. Als een collega ziek is, neem ik zijn taak over en kan ik op die manier weer wat nieuws doen. En als ik zo om me heen kijk, zie ik nog genoeg mogelijkheden om door te groeien!

Hoe is het om dit werk als leerling nu echt in de praktijk te mogen doen?

In de praktijk leer ik veel meer dan op school. Je werkt hier namelijk niet aan schoolopdrachten, maar maakt producten voor echte klanten. Er worden eisen gesteld aan wat je oplevert, terwijl het op school meer voelt als oefenen. Ook komen in de praktijk bepaalde opdrachten steeds terug. Door die herhaling neem ik het sneller in me op. Daarbij kan ik veel leren van mijn ervaren collega’s. Wat ik heel fijn vind, is dat ik geen werkdruk voel. De organisatie geeft me de ruimte om te leren en foutjes te maken. Zeker als je net begonnen bent, kan dat gebeuren. Nu gaat het best goed en ga ik vaak met een voldaan gevoel naar huis.

Waarom raad je anderen aan om bij Heuver Group aan de slag te gaan?

Zelf kom ik hier elke dag weer met veel plezier naartoe. Ik kan niet eens iets bedenken wat ik minder leuk vind. Ik kan heel ontspannen werken en leren en het team is gezellig. Het is een klein team waarin ik me veilig voel. Elke ochtend komen we allemaal een kwartier voor onze dienst aan. Dan starten we met z’n allen rustig de dag op en kijken we even hoe het met iedereen gaat. Iedereen let goed op elkaar. Ook als het gaat om veiligheid op de werkvloer. Als een collega denkt dat iets wat je doet niet helemaal veilig is, dan krijg je dat te horen. Dat is fijn, want ik hoor wel eens dat dat echt niet bij elk bedrijf zo is. Ik hoop hier in ieder geval nog een lange tijd te kunnen blijven werken!

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.