Verhalen

Alex

Hoe ben je met Heuver Group in aanraking gekomen?

Via mijn beste maatje Rik. Op mijn 18e verhuisde ik naar Hardenberg, waar alles nieuw voor mij was. Gelukkig ontmoette ik Rik. We trokken meteen veel met elkaar op en inmiddels zijn we al 28 jaar vrienden. Rik werkt sinds 2004 bij Heuver Group en praatte daar altijd zo positief over. Ik dacht ‘als ik ooit de kans krijg om daar te werken, dan pak ik hem’. Een andere vriend die daar ook werkt, drukte op een gegeven moment een vacature onder mijn neus. De vacature sprak me aan en volgens mijn vrouw was ik er geknipt voor. Toen heb ik contact opgenomen met Rik om te vragen wat hij ervan vond.

En dat gesprek is goed uitgepakt?

We hadden het er al vaak over gehad. We wilden niet op dezelfde afdeling werken, want dan kan er iets gebeuren waardoor je vriendschap onder druk komt te staan. Dat is het natuurlijk niet waard! Maar Rik bevestigde dat ik perfect bij Heuver Group zou passen, vanwege het familiaire gevoel en de resultaatgerichte instelling. Daarnaast was de vacature voor mijn (huidige) functie perfect, want er zit geen directe lijn tussen onze functies. Rik gaf binnen één seconde groen licht en heeft aan de organisatie verteld wat hij van mij als persoon vindt. Hij antwoorde volmondig ‘ja’ op de vraag of ik ook geschikt was voor de functie. Na twee sollicitatiegesprekken en een rondleiding was het rond.

Was de positiviteit van Rik over de organisatie terecht?

Ja, ik ben heel enthousiast. Twee dagen voor ik begon kreeg ik een bos bloemen thuisgestuurd met een kaartje: ‘Welkom bij Heuver Group’. Ik ben dat niet gewend, dus ik viel bijna achterover. Fantastisch vind ik het. Dan voel je je echt welkom! Het voelt als een warm bad. Na de eerste drie weken wisten al mijn collega’s in het magazijn al wie ik was. Iedereen vroeg steeds hoe het met me ging, of ik het werk leuk vond en of ze me ergens mee konden helpen. En dat is nu nog steeds altijd zo. Dat menselijke aspect is ook de reden dat Rik er al 18 jaar zit. We hebben het harstikke goed hier!

Wil jij ook jouw band versterken?

In al ons aanbod is vast een functie die bij je past. Kom samen met ons de verwachtingen overtreffen. Bekijk onze actuele vacatures via onderstaande button.